Eksempler på grafisk arbejde!

Det er ikke for sjov!

Reklame, (via ty. Reklame af fr. réclame, egl. 'lokkeråb', af re- og afledn. af lat. clamare 'råbe'), betalt anvendelse af upersonlig massekommunikation til påvirkning af efterspørgslen efter varer og tjenester eller til påvirkning af holdninger og adfærd i forhold til politiske, organisatoriske og samfundsmæssige forhold. Fra Den Store Danske...

Hjemmesider

Hjemmesiden er firmaets elektroniske visitkort eller ligefrem hele forretningsidéen.

I disse internettider finder man alle informationer på nettet, lige fra telefonnumret på virksomheden til søgen efter nyt job, viden om produkter og i flere og flere tilfælde foretages indkøbet også her.

Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden afspejler den kvalitet og det udtryk firmaet gerne vil kendes og genkendes under. Undersøgelser viser, at velkvalificerede firmaer bliver valgt fra til løsning af opgaver, alene på grund af en ikke informativ hjemmeside, eller en hjemmeside der ser gammeldags og umoderne ud.

Jeg moderniserer gerne en eksisterende hjemmeside,  frisker den op grafisk og kommer med forslag til forbedring af indholdet. Og naturligvis laver jeg også nye hjemmesider fra bunden.

Alt efter behov, kan jeg producere en omfangsrig hjemmeside, en web-shop eller en mere enkelt hjemmeside, alle som man selv let kan vedligeholde, eller lave en aftale med mig om at gøre det.

De fleste hjemmesider producerer jeg i WordPress, en “open source” motor, der netop gør det nemt for virksomheden selv at kunne lave opdateringer, efter en kort introduktion.

Herunder har jeg linket til nogle af de nyere hjemmesider jeg har produceret.

 


webs_2017_450px
pics_450px4webs_2017_k42_450px
webs_2015_450px2

webs_2015_450px